Hyr en fantastisk fjällstuga med storslagen utsikt

Fyra sovrum för upp till 8 personer

Denna nyrenoverade stuga i Lofsdalen, med fyra sovrum och stora sällskapsytor, ligger på 780 meters höjd på Hovärksfjället med magisk utsikt över dalen, Lofssjön och fjällomgivningarna. Vår fjällstuga, med en unik arkitektur från 1970-talet, har stora genomgående ljusinsläpp samt öppna sällskapsytor med stilfull inredning. Den lämpar sig väl att hyras av en eller två familjer alternativt ett större sällskap. Stugan ligger i kärnan av Lofsdalen med närhet till skidanläggning, spårcentral för längdskidor, vandringsleder, skoterleder, mataffär, sportaffär med skiduthyrning, restauranger, med mera. Belägen med möjlighet till ski in/ski out (med viss stakning) till Lofsdalens skidbacke.

Mer om stugan

Hyr ett nyrenoverat boende precis intill skidbacken och längdspår

3 sovrum för upp till 6 personer

Helt nyrenoverat boende i radhuslänga med egen ingång och stilfull design precis intill skidbacken och längdspår. Endast några steg från Lofsdalens Fjällhotell med dess fulla utbud av bekvämligheter.

Boendet välkomnar med en rymlig entré, stort angränsande utrymme för förvaring och torkskåp, ett toppmodernt och fullutrustat kök, modernt badrum samt tre inbjudande sovrum och genomtänkta sällskapsutrymmen.

Här kan upp till sex gäster bo bekvämt, njuta av eget utrymme och samtidigt besöka fjällhotellet med allt det har att erbjuda.

Läs mer om boendet

Lofsdalen

Den lilla byn med den stora skidåkningen.

Stugan som vi hyr ut ligger på fjället Hovärken med nära till allt. Lofsdalen är en snösäker skidort i Härjedalen. Här är du omgiven av fjälltoppar och kan välja på ett stort utbud av aktiviteter, bland annat utförsåkning, längdskidåkning, vandring, skoter, fiske och downhill.

Mer om Lofsdalen

Hyr vår stuga eller liftnära boende i Lofsdalen

Välkommen till Lofsdalen sommar som vinter!

Upplev vintern med 122 km välpreparerade längdspår och en alpin anläggning där det sällan blir liftköer eller sommartid med många spännande aktiviteter i en orörd fjällvärld.

Hyr vår stuga/boende i Lofsdalen

Hitta hit

Lofsdalen ligger i Härjedalen 48 mil från Stockholm. Hit kan du åka bil, buss, tåg eller flyg.

SE PÅ GOOGLE MAPS